neljapäev, 2. detsember 2010

Kahed karvased kindad

Sellise nunnukad.Esimest korda taipasin teha angoora lõngast tupsukese kinda kaunistuseks ja ülilahe jääb.Kindad ise kootud tiibetlasest jälle.Ja teised sarnased kindad veel
Ja kahed kindad koos


9 kommentaari:

  1. Tõsine vabrik sul töötamas, ma vaatan.... kuidas sa jõuad nii palju - ketrad ja kood samat aegu??
    Aga jah... peaks mainima, et minki on viimasel ajal tabanud kudumishullus, pole seda juba aastaid saanud harrastada, aga nüüd ei saa enam vardaid käest ära :P Tõsine haigus see... ja oli ikka piin küll lamada haigevoodis ja mitte midagi teha, sest lihtsalt ei jaksandu neid käes hoida :S

    VastaKustuta
  2. Ma ketran jah igale asjale eraldi, õnneks see poolitäis mahub kenasti mütside ja kinnaste koguse alla.On tõesti tõsine haigus, ma ammu räägin, et see pole normaalne.Raha pärast seda ei tee, aga jube hea, kui keegi "aitab" sul neist lahti saada :))Minul on see kudumishullus suitsetamisest loobumise tagajärg...midagi pidi ju asemele leidma ja nii ma nüüd ketran ja koon "pakki päevas" :))))
    Kas haigus hakkab järgi andma?Jube on, kui loomad talitada....meil oli paar aastat tagasi halenaljakas juhus, jäime mehega mõlemad ca 39 palavikuga pikali ja pidasime siis veel hobuseid.lasime siis ühekaupa tallist õue jalutama, et ei peaks niipalju sõnnikut välja viima ja hein oli ka õues ees.Et noh, kergem.Ja mis sa arvad, rajakas astus omale rautatud jala otsa kanalistatsiooni toru(selline plastmassisit jublakas).Ja ära see sealt loomulikult ei tulnud.Higistasime siis kaks jõuetut ühe jõudes oleva elaja kallal ca 1,5 tundi rauasaega ja millega veel...:))Nüüd kõrge palavikuga tuleb iga kord meelde...hea, et lambad ja küülikud vaid on :))Ühesõnaga head paranemist sulle Kaire!

    VastaKustuta
  3. Ma näen siin kolme paari kindadid.... :)

    VastaKustuta
  4. Õnneks tundus see tõesti vaid lühiajaline haigus olevat ja järgmisel hommikul palavikku ei olnud, järele jäi vaid nõrkustunne ja käimasaamine võttis paar tundi aega... aga kui sain käima, siis ei peatanud mind enam miskit - rupskid sorditud,tükeldatud ja keeled-südamed vürtsidega keema, et hommikuks mõnusa leivakõrvuse saada ( ja kudumisest ma ei räägigi kohe :D )
    Mees mul õnneks jäigi terveks( vähemalt hetkel tundub nii ) ja minu toimetada oli vaid kitselüps, mida mees mul mitte üks raas teha ei taha, aga see oli kõige kõrvalt vaid käkitegu ;) 200 lamba söötmine oleks minu poolest küll tegemata vist jäänud :S ( vähemalt esimesel päeval)

    VastaKustuta
  5. Need tupsud on tõesti toredad jäänud:)

    VastaKustuta
  6. No kuule, kas oled koos jänestega saanud Duracelli energia? Mul alles üks paar kindaid valmis selle ajaga, kui sul neid mitukümmend. Lisaks veel ketrad enne lõnga...Talvel peab ikka magama ka vahepeal :)Aga tupsud on armsad ja eelmise postituse lõngad ka! Tegelt ma arvan, et sul on loomepalavik kallal, sellepärast tulebki kunsti nagu Vändrast saelaudu :)

    VastaKustuta
  7. Jessake, sa Merika ka ütled...kunst.:)
    Loll pea pidi kere nuhtluseks olema ja ma olen seda enda peal korduvalt täheldanud... lihtsalt ei oska niisama olla.Küülikute ring on pügatud, lambad paljad, hein tehtud, kartul üleval...enne uut ringi.Kevadel pole ju aega voki taga istuda, nii ma nüüd kasutangi vaba aega ära.Ei viitsi kõiki tobedaid mõtteied üles kirjutada, teen siis nad pigem teoks :)

    VastaKustuta
  8. Nii kenad kindad, sellised mõünusad karvased:)

    VastaKustuta
  9. Mülemad kindad leidsid uued omanikud:)

    VastaKustuta