neljapäev, 22. aprill 2010

angoorad

Eile proovisin uusi kääre ja tundub,et asi töötab.Tegu on teravate otstega juuksuri kääridega.Töö läks lennates...kui seda tigukäiku võib pügamise juures sedasi  nimetada.Sel korral sai oma kasukast lahti isane küülik Mike, kes käitus vägagi kenasti, mingist hetkest lihtsalt tardus külili asendis sülle paigale.
Naerma ajab vahel ennastki, sest kui palju on Eestimaal neid napakaid, kes küülikut pügavad??Inimene on leidlik ja kuna kõige suurema peavalu on pügamise juures need "pea olematud" tissinuksud, siis värvisin nad markeriga enne pügamist siniseks, mis oluliselt kergendas nende asukoha määramist.Punaste silmade ja siniste tissidega küülikud....sellise eluka võib vist küll vaid meie kodust leida .
Ketrasin villa ka kohe ka lõngaks ja vaikselt hakkab juba lõng ka kvaliteetsem tulema.Harjumist ta muidugi tahab.

3 kommentaari:

  1. Ihii, kui naljakas jänks peale pügamist välja näeb :D Lõng tundub mõnna pehme.
    Monika

    VastaKustuta
  2. Selline leidlikus teeb kadedaks. Huvitav, kuidas sa selle peale tulid? Tulevad igasugused rumalad ja naljakad märkused meelde, mis siinkohas jätan .... khm ... enda teada :)

    VastaKustuta
  3. Hädaga pidi vanapagan kärbseid ka sööma...ime, et leidlikuks ei muutu :D Keera omal mõni küülik selili ja vaata, mitu tissi leiad?Ja kui palju neid üldse seal on? Need sõnad, millega ma esimest pügatavat "õnnistasin" olid ka ..khm, jätan enda teada :DD

    VastaKustuta