esmaspäev, 28. november 2011

Landseeri ja samojeedi lõngad

Need kaks lõnga on mõeldud sõrmkinnastele.Ma küll ei tea,kui palju ühed asised sõrmkindad lõngakulu võtavad, aga peaks jaguma.Heledamal on kedratud sisse landseeri ja angoorat.Tumedamal on sees leonberger, must peenvill ja mitu koeravilla veel .
 Ja siin on üks vana "sõber" tagasi,  landseeri tõugu, kahjuks on mul nimi peast lennanud.Esimene villakott sellelt koeralt oli titevill ja vaimustavalt pehme.Mõtlesin , et ahah, tievillad ju teadagi pehmikud, aga võta näpust.Ka nüüdseks täiskavanud koera vill on ikka veel pehme :).Jääb vaid järjekordselt tõdeda, et ka tõusiselt on villad erinevad, tõunimetus annab vaid ettekujutuse , lõplik tõde selgub aga näppupidi villakotis.Landseeri villale aga ei suuda ka rohke töö järjekorra puhul ei öelda.
Nendest vihtidest ja komandast kerad lõngdest peaksin kuduma kolmed kindad.Õnnetuseks on mind tabanud totaalne loominguline kriis, kui kellegil hea idee, andke tuld.Praegu veeretan vardaid , teen proovilappe ja muudkui harutan...
 Ja siin on veel üks minu lemmikutest samojeedi vill.Hetkel on tegemisel kahe erineva samojeedi villast lõngad, õnneks ei pea kuduma .:)
 Ja siin need lõngad kõik koos.Osa samojjedi juba kodus lõngana tagasi :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar