neljapäev, 14. aprill 2011

11 päeva vanad

Eile puhastasin angoora pisikeste pesakarvad välja ja panin uue heina asemele.Nii sain ka natuke lähemalt neid vaadata, kuigi mis seal ikka, väiksed valged prisked vorstikesed.Silmad on veel kinni.Naljakas vahejuhtum oli ka, nimelt lootsin ma naiivselt, et jätan ema puuri ja toimetan siis poegadega tema silma all, aga...meenus üks vahva käibefraas, et "selle filmi tegemisel ei saanud loomad viga", minu kontekstis , sai see vaene talitaja viga, nimelt langesin ma küüliku rünnaku ohvriks, kus täiesti konkreetselt löödi mulle hambad jope varukasse kinni ja esikäpa kraaps ka otsa.Õnneks olid paksemad riided seljas ja  tundsin vaid kerget muljumist, paljakäsi oliksin ilmselt "verest nõretanud" :)).... rohusööja?:)
Pildil emaküülik juba leebema näoga ja ei urise.Minagi puurist väljas ja see draama siis kahe poja pärast?!
Teine pesakond on meil kahanenud 5 pojalt neljale, sest üks väike alaarenendud pisike ei olnud vastu pidanud ja hea oli, et pesa puhastasin.Selle pesakonna emme on õnneks leebem.Mitte küll sõbralik :)

Ja kuna mul fotokas kaasas oli, siis tassisin ka eelmise aasta MAU välja poseerima.Suured vahed on neil nii karvastiku , kõrvade ja nägude poolest, niiet mul on tänaseks tekkinud omad kehatüübi lemmikud ja paaride valik.
MAU
Suured vuntsid ja ilusa villaga.

5 kommentaari:

  1. No see MAU on ikka mõnus mütsakas!
    Aga oled sa ikka kindel, et su jänksidel mõnda lihasööja geeni sisse ei ole tulnud. Äkki on muteerunud? :).

    VastaKustuta
  2. Ei ole kindel :)Äkki neil on närvid läbi, kuna lambad mölisevad kogu aeg?Aadliveri sööks mul vaid vilja, hein on nende jaoks mõtetu ballast vist.
    Muteerumise vastu poleks mul ka miskit, lambasuurused angoora küülikud...unistada ju võib :)))

    VastaKustuta
  3. imearmsad need pisikesed tegelased juba praegu :) Ja MAU on ka nii vahva oma tutiga :)

    VastaKustuta
  4. Tutt on kõrvad tegelikult :))))Ja ei jää need angoorad mitte elutruult pildile....mulle vähemalt mitte :S

    VastaKustuta
  5. Mõnusad pontsud. Kasvavad üüratult, kui neid seal pesas nii vähe on :D Vähemalt on lootust lambasuuruseid angoorasid saada ...

    VastaKustuta