laupäev, 25. september 2010

Nokitsemine.

Kui kohe pilt ei tee, siis läheb jamaks.Pärast lihtsalt enam ei viitsi.Miks üldse seda blogi pidama hakkasin, siis just sellepärast, et hiljem on hea vaadata, millisest lõngast ja millise koostise, mustriga on asjad tehtud.Mälu on nag haugil, hea, kui enda kudumid ära tunned pärast.Lõnga ma enam pildistada suurt ei viitsi, õieti ei jõua, sest ennnem löön vardad sisse.Niisiis, sain vahepeal hakkama kahe peapalaga, kui kõrvalseisjale võib ta selline pisike riba tunduda, siis kududes ei lähe ta teps mitte nii ruttu edasi, aga valmis nad kunagi ikkagi saavad.Mõlemad on suure koeravilla sisaldusega ja lisasin natuke ka angoora villa soojustuseks sisse.Eks tulevased kandjad pea nad ise karvapallideks kandma :D, ega siis kõike vaeva saa kudujale ka jätta :)

Edasi kudusin kaks salli, hallil sallil on valge lõnga angoora ja hall on minu gotlandi lammaste villast Kabalas kedratud lõng.Hall on samuti natuke karvane lõng, kahjuks ei ole nii pehme,kui võiks olla.

Valge sall sai kootud pitsilisena, lõngaks on puhas angoora lõng.Meelega lasin väiksed tupsud sisse.Struktuurilt selline, et seda peab ise katsuma.Ja siis ei taha enam salli käest ära anda :)
Ja "tootearenduse" üle murdsin ka pead.Rimist ostsin võtmerõnga, oleksin tahtnud ketiga koos, aga seda seal kuskil ei müüdud.Võtmehoidja ise tahab veel idee poolest nuputamist, aga mõtted liiguvad .

Sellised tegemise tänasel päeval.

2 kommentaari:

  1. Maurus ütleb: oh sa süda, rohkem sõnu tal pole, keeletu (kuid mitte meeletu)! Millal see mardilaat siis on juba?

    VastaKustuta
  2. Vist 13 november? Meeletu jah, kannan oma mütse pärast ise kõrge vanuseni, või ehk Ülle ka aitab, va kurjajuur nagu ta on :)

    VastaKustuta