kolmapäev, 14. juuli 2010

Koeravillane suvi

Kuna tervis ei kannata eriti veel kraasida, siis olen pigem jõudumööda kudunud.Napakas see muidugi on, sest 34 kraadises soojas kududa koeravillast kindaid on tegelikult enesepiinamine.
Siin kinnastes on kasutatud Jassu koeravilla(ca 70 %), angoora villa (ca 15 %) ja ülejäänud valget lamba peenvilla.Nööbid, pärlid ehk nagu "laps" ütles, Bling-Bling kindad.Millegiga peab ju siin hallis Eestimaa talves eristuma, onju.









Need kindad on kootud musta peenvilla lõnga ja beezi koeravillaga kahasse, silmad vaheldumisi, mis peaks tegema kinda veelgi soojemaks.






Angoora ja pruuni peenvillaga pooleks kedratud lõngast , ilma pöidla auguta kätised, mõeldud pigem randmesoojendajana.Mustriks on Keldi pits.

6 kommentaari:

  1. Tere Sibulavanka! Vale jutt puha. Täiesti normaalne on kuumusega näputööd teha. Seda selle pärast, et muid lihaseid peale näpulihaste ei saa liigutada. Higistama ajab. Higistama ajab nagunii. Mina põimin sukapaela võtmehoidjarõngaste ümber. Selliseid kirjuid Jamaika värvilisi :) Peab need tobedad poelõngad kuhugi ära tarvitama, mis kooli pärast sai ostetud. Sinu kindad on aga erilised ja imeilusad pealegi. Eriti meeldivad mulle Keldi pitsi kätised. Palun kurgisalati retsept - pliis. Mul kasvavad kurgid nii mis mühiseb ja kuhugi panna pole. Külmutuskapp on kurke täis juba. Tervitab Kurgivanka!

    VastaKustuta
  2. Kurgiretsept üles laetud, palun, palun :D
    See pagana koeravill on lihtsalt nii soe, et tekib higistamine ruudus.
    Sibulad said äiksevett, hakkab vaikselt hirm tekkima, et kes neid poole kiloseid sibulaid tahab :D.Kurgid meil alles kasvavad...

    VastaKustuta
  3. Selgub, et kurgisalat vajab ohtralt sibulaid. Kui nad sul suured on - palun väga - mina tahan. Muidu pean poest eelmise aasta sibulaid ostma. Äkki teeme äri ja vahetame kurkide vastu :)))))
    Oi, mulle see naturaalmajanduse värk meeldib!

    VastaKustuta
  4. Jajah, vot see värske sibul ju alles kasvab....ja mul maja tühi neist kurgisööjatest.Ma sel aastal teen vaid mõned kurgipurgid sisse.Aga tead, seda salatit tehaksegi tegelikult siis, kui kurgid sisse soolatud, ehk sügise poole...

    VastaKustuta
  5. ...aga mis siis saab, mul on lavakurke tuhutult palju??? Kas nendest ei sobi teha?

    VastaKustuta
  6. Aga proovi järgi, mul lavakurgiga kogemus puudub.Tee esialgu siis ühekordne ports(3 kilost), maitsest saad aru ju peale 24 h. seismist.Katseta.

    VastaKustuta